KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
EvaRock uvařila 6. 11. 2009 17:16 Špagety se smetanovou omáčkou s nivou a tuňákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
EvaRock uvařila 6. 11. 2009 17:16 Špagety se smetanovou omáčkou s nivou a tuňákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Sladké tyčinky fartons jsou hitem valencijských kaváren: Namáčejí se do kávy nebo čokolády a takhle snadno je připravíte doma
Pečení na neděli: Jak správně připravit piškotovou roládu se žloutkovým krémem? Cukrářská mistrová se podělila o své fígle