Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
k.radulka uvařila 24. 1. 2011 11:25 Špecle s houbami, zelím a slaninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 24. 1. 2011 11:25 Špecle s houbami, zelím a slaninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 24. 1. 2011 11:25 Špecle s houbami, zelím a slaninkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
29 foto Jak se vaří láska? Vojta a Betty z loňského MasterChefa jsou stále spolu a v rozhovoru přiznali, komu z nich to jde u plotny líp
Ladislav Špaček radí, jak se chovat v hotelových restauracích: Na večeři do restaurace jsou dlouhé kalhoty nutností, říká