Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špecle s houbami, zelím a slaninkou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 1. 2011 13:25

Suroviny

Porce: 4 porce velké

Nutriční hodnoty

Energie14 500 kJ / 3 466 kcal
Bílkoviny81,44 g
Tuky196,68 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 923 mg
Sodík 3,55 g
Sůl8,73 g
Sacharidy335,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ničím nedochucuji, není třeba.

http://www.toprecepty.cz/recept/17521-specle-se-ze...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

24. 1. 2011 23:52

Špecle kupuji sušené a jsou moc moc dobré...a už dlouho jsem je nedělala. ;-) S nakládanými houbičkami a slaninkou to bude dokonalá harmonie... Dala bych malinký oříšek másla nebo sádla a zelí bych klidně postrádala. Jinak je to skvělý recept, díky za něj :yes:;-):-p

Bibinka Bibinka

24. 1. 2011 18:10

Radulko, velmi dobrej nápad, který musí moc chutnat a ty máš 7.bod:yes:

k.radulka k.radulka

24. 1. 2011 14:58

martinko to jsem moc ráda:-D

zizala zizala (moderátorka)

24. 1. 2011 14:55

Tohle bude dobrota :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 1. 2011 14:52

Takže už je odkaz rozklikávací, tak snad to tak bude stačit;-)

martina 72

24. 1. 2011 14:49

Já vím, jak vypadají špecle a dál se k tomu vyjadřovat nebudu.:-K

k.radulka k.radulka

24. 1. 2011 14:45

marti copak na tom neruzumíš?

martina 72

24. 1. 2011 14:42

Cathleen, máš pravdu, trhat nemá smysl, špecle nazvat "v podstatě zavářka do polévky":-?:-O

chocolate

24. 1. 2011 14:42

No vidíš, pořád je co se učit;-).
Já jsem si myslela, že ta zavářka je vlastně tarhoňa.

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 1. 2011 14:39

Návod netřeba - každý může juknout na starší recepty a vidí, jak na to.
Chocolate, k trhání občanky mám daleko:-D A bojím se, že ty dnešní by stejně přetrhnout nešly:-D:-D

k.radulka k.radulka

24. 1. 2011 14:38

chocolate, jsou jiné, nejsou tak blátivé. Je to vpodstatě zavářka do polévky:yes:

chocolate

24. 1. 2011 14:34

Holky klííídek nebo vás rozsadím.Za chvíli byste si tu trhaly občanky:-D:-)).
K receptu-já mám za to, že špecle mají být dlouhé, naopak halušky jsou nočky.Mluvím jen o tvaru, těsto je samozřejmě jiné.
Špecle podle Radky musí být dobrota.

k.radulka k.radulka

24. 1. 2011 14:33

cathleen tak sem dejte stručný návod pro všechny jak tvořit recepty:-*

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 1. 2011 14:32

:-O urejpaný? Pokud dobře čtu, nikdo nerejpe, jen radíme....aby byly Topky co nejlepší. Recepty by měly mít, pokud možno, určitou formu, pro všechny stejnou.....

k.radulka k.radulka

24. 1. 2011 14:29

spagetko já vím jak se to dělá, ze školy. Někdy jste fakt urejpaný:-S

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: špecle se zelím a slaninou recepty špecle se slaninou špecle špecle recepty recept špecle se slaninou a zelim špecle se slaninou a zelím halušky s houbami houbové špecle špecle s uzeným masem a zelím špecle se slaninou recept špecle se slaninou recept na špecle s uzeným a zelím specle s kysanym zelim špecle recept jak vypadají špecle špercle se slaninou a zelím specle se zelim a uzenym špecle se zelím a uzeným masem recept špercle se zelím halušky se zelím a houbami

Suroviny: vejce, mléko, mouka hrubá, sůl, houby naložené, zelí kysané, slanina

TopRecepty.cz

Špecle s houbami, zelím a slaninkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/09NX