Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 18. 5. 2010 16:42 Špenátový nákyp se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Corall+Emmy 30.9.2006 uvařila 18. 5. 2010 16:42 Špenátový nákyp se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý
Nejlepší jídla z brokolice: Skvěle chutná zapečená se sýrem, výborný je šťavnatý karbanátek i vydatná polévka