Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
mika59 uvařila 2. 12. 2019 16:31 Špikovaná vepřová kýta na celeru a divokém koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 12. 2019 17:18 Špikovaná vepřová kýta na celeru a divokém koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 12. 2019 17:18 Špikovaná vepřová kýta na celeru a divokém koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Holka u plotny peče: Velikonoční svěceník z kynutého těsta voní vanilkou a citronem a je úžasně nadýchaný