Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
rebeka uvařila 22. 12. 2013 14:09 Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veronika.Hrozna uvařila 27. 10. 2013 10:51 Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu 0 0 Zobrazit detail Mňam Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 10. 2013 11:37 Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 10. 2013 11:37 Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 10. 2013 11:37 Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče