Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 10. 2013 13:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 784 kJ / 904 kcal
Bílkoviny148,66 g
Tuky20,47 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 439 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy18,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

15. 7. 2020 21:33

Marie Svarcova: Díky, Maruško :-K

Marie Svarcova

15. 7. 2020 18:35

:yes::yes::yes:úžasný recept i fotečka <3<3<3<3:-K

Dana61

6. 1. 2014 16:30

Ježkovi oči - tato nádhera mi téměř unikla:yes::-D velmi zdařilé:-p;-)

1974andrea 1974andrea

22. 12. 2013 22:56

rebeka:Neděkuj furt:-D, jsem ráda, že kolouch skončil v rukách skvělé kuchařky. Já děkuju za foto a jsem moc ráda, že jste si mlaskli;-)

rebeka rebeka

22. 12. 2013 16:11

Andrej, díky za výborný recept, opět jsi mě nezklamala, mlaskali všichni.. maso bylo tak měkké, že i když jsem ho krájela studené, úplně se rozpadávalo... ještě jsem přidala pár lžiček jeřabinového kompotu, prostě luxusní:yes: bodík už jsem dala, dnes jen foto a velké díky:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

27. 10. 2013 13:13

Samozřejmě ,že chutnalo bylo to vynikající. Maso jsem pekla v troubě a nezahušťovala jsem. Dančí je trošku jako hovězí takže z hovězího by to šlo také! Ale hovězí bych servírovala až na druhý den aby to provonělo. Upekla jsem víc než máš v receptu takže zbyde zítra na oběd. Určité to bude ještě lepší. Divočinu máme nejraději až na druhý den! :-D

Veronika Hrozna

27. 10. 2013 13:07

1974andrea:Nevystrkala,nenápadně při televizi jsem pípla,že jsem zapomněla na pivo. Nabídl se sám, že pro něj ráno zajde :-D,přesné jak jsem přepokládala! :yes: Ale mohlo to skončit všelijak,neboť pejsek ho stáhl a on s kapsou udeřil o roh domu a jedno pivo se rozbilo,:-(naštěstí koupil dvě!

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2013 12:57

maiva:Ivčo, děkuju:-K

A všem ostatním taky za komentíky a hodnocení:-K:-K Pokud nemáte zvěřinu nebo ji nemáte rádi, jistě půjde i z hovězího;-)

1974andrea 1974andrea

27. 10. 2013 12:55

Veronika.Hrozna:Verčo, díky moc:-K, doufám, že chutnalo;-) Takže nakonec jsi manžela vystrkala pro pivo, jo?:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

27. 10. 2013 12:53

Fotečku jsem přidala !:yes:

maiva maiva

26. 10. 2013 21:44

Zvěřinu nemám, ale pěkný recept to je:-p+:yes:máš krásně prošpikované ,foto super - klasika jako vždy od Tebe:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 10. 2013 20:48

1974andrea: No, nic pošlu "posla" ráno pro pivíčko,co by pro ten svuj žaloudeček "nespáchal" ,že jo!:-D Zatím si to vklidu prošpikuju ! :yes:

1974andrea 1974andrea

26. 10. 2013 16:46

Veronika.Hrozna:To černý je sladší. Zkus kdyžtak červený víno;-) S tím to bude taky moc dobrý;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 10. 2013 16:35

Mám na zítra dančí ,šlo by to i s obyčejným pivem nebo je fakt potřeba černé pivo ? Cibulky jsem koupila, na pivo jsem zapomněla. ;-(

rozmarynaH rozmarynaH

26. 10. 2013 14:47

Andrejko, paráda. Zvěřina má mimořádně chutné maso a s touhle báječnou omáčkou to musí být:-p:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty ze zveriny zverina recepty kolouch se šípkovou omáčkou zvěřina na černém pivě recepty zvěřina kolouch zvěřina na šípkové omáčce recepty zveřina kolouch recepty jelen sika zverina zverina na cernem pivu zvěřina recepty jelen sika grilování recepty s koloucha recepty na zvěřinu zvěřina recepty kolouch špikované hovězí maso na pivě jelen sika recepty ze zvěřiny recept zvěřina kančí kýta na pivu zvěřinové recepty sika zverina recept

Suroviny: kýta jelení, cibule, výpek, cibulka, tymián čerstvý, jalovec, protlak rajský, zavařenina šípková, vývar, pivo černé, sádlo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rpjB