Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
zizala uvařila 27. 9. 2016 17:55 Špízy z vepřové panenky s jablky a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 27. 9. 2016 17:55 Špízy z vepřové panenky s jablky a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín