Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Nikina uvařila 26. 10. 2013 20:07 Srnčí stroganoff dle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 26. 10. 2013 20:07 Srnčí stroganoff dle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 26. 10. 2013 20:07 Srnčí stroganoff dle Jamieho Olivera 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
Rady zahradnice Andrey: Množení jahod zvládne i začátečník, stačí použít jednoduchý způsob a dobře zalévat