Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:52 Šťavnatý sorbet z jablek, medu, mandarinkové a citronové šťávy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:50 Šťavnatý sorbet z jablek, medu, mandarinkové a citronové šťávy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:48 Šťavnatý sorbet z jablek, medu, mandarinkové a citronové šťávy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:48 Šťavnatý sorbet z jablek, medu, mandarinkové a citronové šťávy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 2. 2013 21:48 Šťavnatý sorbet z jablek, medu, mandarinkové a citronové šťávy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak vyčistit mřížku u sporáku? Pomůže obyčejná směs soli, sody a oleje, využijete i ruční parní čistič
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami