Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
recepty73 uvařil 18. 3. 2019 18:34 Šťouchané brambory s květákem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 18. 3. 2019 18:34 Šťouchané brambory s květákem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky