Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Taevita uvařila 12. 5. 2021 17:27 Strapačky se zelím a cibulkou (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Prvorepubliková kuchyně v novém pořadu Labuť u sporáku: Milovaný dort Emy Destinnové snadno zvládnete upéct doma
Netradiční buchtičky s krémem podle Viktorie z MasterChefa: Do deseti minut máte perfektně chutnající sladké jídlo