Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Vera.a uvařila 5. 2. 2012 19:34 Štrúdl (z domácího těsta) 0 0 Zobrazit detail nahřívání těsta Okomentovat
Vera.a uvařila 5. 2. 2012 19:34 Štrúdl (z domácího těsta) 0 0 Zobrazit detail vypracované těsto Okomentovat
Pět znamení, která jsou mistry v grilování: Vodnář musí mít rybu, Kozoroh umí zvěřinu a Panna vyšvihne šťavnaté karbanáky
Kořeněný horký koktejl Hot Toddy z whisky a medu zahřeje a posílí. Dříve jej lékaři doporučovali dokonce i dětem