Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Lenka Škulinová uvařila 1. 10. 2016 14:05 Studený čočkový salát 0 0 Zobrazit detail Čočkový salát Okomentovat
Holka u plotny radí: Tak trochu jiná chlebová polévka? Toskánská ribollita je plná zeleniny a voní sýrem
Pět nejlepších cukrářů podle horoskopu: Raci předvedou nejlepší kynuté buchty, Býci vyšvihnou nebesky krásný dort
Okurková pomazánka benedictine ze tří ingrediencí: Je levná, rychlá a vynikající namazaná na toastu i jako dip