Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
petram uvařila 28. 8. 2013 07:40 Sušenky z lisu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 28. 8. 2013 07:40 Sušenky z lisu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 28. 8. 2013 07:40 Sušenky z lisu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chlupaté koláčky – valašská specialita z brambor nahradí knedlíky. Výborné jsou s jednoduchou povidlovou omáčkou