7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Josef Lerch uvařil 21. 2. 2015 17:50 Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 21. 2. 2015 17:50 Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“ Okomentovat
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Jak úspěšně pěstovat cukety na balkoně: Vybírat musíme vhodnou odrůdu, ale důležitá je i správná zálivka