uvařil 21. 2. 2015 18:50
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 2. 2015 18:50
Svačinová fazolová polévka ze „Šlajfu“
fazole červené, houby sušené, cibule, mrkev, petržel, celer, kapusta, cibulka jarní, česnek, bok uzený, klobása, kmín drcený, koření nové koření mleté, bobkový list, majoránka, pepř, sádlo, sůl, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar hovězí
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo
Světem hýbe nový trend. Víte, co je to mindful eating neboli všímavé jedení?
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku