uvařil 21. 2. 2015 18:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 2. 2015 18:50
fazole červené, houby sušené, cibule, mrkev, petržel, celer, kapusta, cibulka jarní, česnek, bok uzený, klobása, kmín drcený, koření nové koření mleté, bobkový list, majoránka, pepř, sádlo, sůl, smetana zakysaná, mouka hladká, vývar hovězí
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 11:39
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku
Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách