Bezový sirup jako od babičky: Výrazně voní a luxusně chutná, základem úspěchu je ve správnou dobu nasbírat rozvité květy
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Marie Svarcova uvařila 1. 1. 2022 14:59 Sváteční uzené s rybízovo-brusinkovou omáčkou 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 1. 1. 2022 14:59 Sváteční uzené s rybízovo-brusinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Máte doma rýžovar? Zvládnete v něm víc než jen rýži! Uvaří pohanku, čočku i těstoviny, ale zvládne i lososa s trojitou přílohou