Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
JanaDorazinova uvařila 21. 7. 2016 10:29 Švestkové knedlíky z bramborového těsta s posypkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 14. 8. 2015 06:14 Švestkové knedlíky z bramborového těsta s posypkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 14. 8. 2015 06:14 Švestkové knedlíky z bramborového těsta s posypkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje