Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
zridkavesela uvařila 19. 7. 2018 05:13 Švestkový koláč s mákem z celozrnné mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zridkavesela uvařila 19. 7. 2018 05:13 Švestkový koláč s mákem z celozrnné mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zridkavesela uvařila 19. 7. 2018 05:13 Švestkový koláč s mákem z celozrnné mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
16 foto Pohlreichova svíčková: Zkusili jsme, jak chutná oblíbená omáčka v Café Imperial a jaké zvláštnosti si na hosty „Šéf“ připravil
Tortellini se smetanovo-sýrovou omáčkou à la Genovese Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 NeuspesnyVegetarian 40 min