Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
HankaCh uvařila 3. 9. 2012 08:33 Švestky kořeněné, pro mlsaly jak stvořené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 17. 8. 2012 16:44 Švestky kořeněné, pro mlsaly jak stvořené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 17. 8. 2012 16:44 Švestky kořeněné, pro mlsaly jak stvořené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 17. 8. 2012 16:44 Švestky kořeněné, pro mlsaly jak stvořené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 17. 8. 2012 16:44 Švestky kořeněné, pro mlsaly jak stvořené 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky