Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
cathleen uvařila 2. 12. 2016 13:50 Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 2. 12. 2016 13:50 Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na to, aby vánočka nepopraskala: Těsto během kynutí nesmí oschnout, říká
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí