Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 12. 2016 15:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 319 kJ / 1 749 kcal
Bílkoviny59,54 g
Tuky28,75 g
Vláknina22,46 g
Cholesterol 2 mg
Sodík 6,64 g
Sůl16,42 g
Sacharidy301,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chleba je světlý, velice pružný, s křupavými semínky.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mysulka

2. 12. 2016 20:33

<3:yes::yes:

maiva

2. 12. 2016 20:24

Opět inovace:-D lákavé na řezu:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, syrovátka sušená, sůl, kmín celý, semínka dýňová, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, kvásek

TopRecepty.cz

Světlý chleba se semolou a dýňovým semínkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6gr