Pivní bramboráky: Stačí přidat do těsta jen trochu piva a bramboráky jsou krásně křupavé a nádherně nadýchané
Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ivace64 uvařila 10. 8. 2017 19:59 Svěží ledový salát se šunkou, mrkví, kefírem a oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 10. 8. 2017 19:59 Svěží ledový salát se šunkou, mrkví, kefírem a oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 10. 8. 2017 19:59 Svěží ledový salát se šunkou, mrkví, kefírem a oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 10. 8. 2017 19:59 Svěží ledový salát se šunkou, mrkví, kefírem a oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Fotbalista Lionel Messi miluje milánský řízek od maminky, přelitý rajčatovou omáčkou a zapečený se sýrem
6 foto Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře!
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky