Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
varilamyskakasicku uvařila 2. 12. 2012 21:02 Sýrový nákyp z více druhů sýrů a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 2. 12. 2012 21:02 Sýrový nákyp z více druhů sýrů a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 2. 12. 2012 20:58 Sýrový nákyp z více druhů sýrů a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 2. 12. 2012 20:54 Sýrový nákyp z více druhů sýrů a uzeného masa 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na falešné tiramisu z pomazánkového másla: I při dnešních cenách vyjde levněji než originál a chutná výtečně
Babské rady pro lepší sklizeň: Před plísněmi chrání rajčata a okurky postřik z mléka a výluh z česneku, postřik z kapradin odpudí slimáky
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle