Šéfkuchař radí, jak na dokonalý řízek: Klíčem k úspěchu je snadný fígl s trojobalem a správné smažení
petram uvařila 6. 2. 2012 06:05 Tapioka se špenátem a sušenými brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 2. 2012 06:05 Tapioka se špenátem a sušenými brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 2. 2012 06:04 Tapioka se špenátem a sušenými brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 2. 2012 06:04 Tapioka se špenátem a sušenými brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 6. 2. 2012 06:04 Tapioka se špenátem a sušenými brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Vaříme podle ČSN: Pravé socialistické smaženky neboli vaječné řízky. S cibulí, hořčicí a okurkou chutnají skvěle