Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
sabipupp uvařila 8. 12. 2016 21:42 Tataráček z lososa s limetkovo-pepřovou omáčkou, rajčátky s opečeným toastíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sabipupp uvařila 8. 12. 2016 21:42 Tataráček z lososa s limetkovo-pepřovou omáčkou, rajčátky s opečeným toastíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na božský krém do cukroví pro lenochy? Základ ze dvou surovin připravíte do 5 minut, dochucení je na vás