Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
mika59 uvařila 22. 5. 2019 16:10 Teplá pomazánka z cukety a sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 22. 5. 2019 16:10 Teplá pomazánka z cukety a sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí kečup podle šéfkuchaře Miroslava Mahela: Nechybí v něm badyán, překvapuje řepa, kapie nebo jablka
Co s nespotřebovanou cibulí: Trvanlivost prodlouží máslo, alobal i speciální balení. Cibuli lze také bez obav zamrazit