Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Eliza uvařila 30. 7. 2011 20:12 Těstovinové taštičky s rybí náplní a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 7. 2011 20:11 Těstovinové taštičky s rybí náplní a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 7. 2011 20:10 Těstovinové taštičky s rybí náplní a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 7. 2011 20:10 Těstovinové taštičky s rybí náplní a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 30. 7. 2011 20:10 Těstovinové taštičky s rybí náplní a holandskou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
44 foto Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká