Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře
Nepečené tiramisu kuličky jako součást vánočního cukroví: Voní po kávě a kakau a zvládne je připravit i úplný amatér