Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Celerová pomazánka: Lehce pikantní pomazánku s jemně nakyslou chutí dovede k dokonalosti poctivá domácí majonéza