První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Perfektní včelí úly pouze ze 3 surovin podle Petry z MasterChefa: Příprava je snadná, navíc se obejdete bez másla
Pudinkové cukroví si zamilujete: Je jemnější než linecké, chutná výborně, je vláčné do dvou dnů a hotové raz dva
tejaja uvařila 9. 2. 2017 08:17 Těstovinový salát s tofu a čínskym zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 2. 2017 08:16 Těstovinový salát s tofu a čínskym zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 2. 2017 08:15 Těstovinový salát s tofu a čínskym zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 2. 2017 08:14 Těstovinový salát s tofu a čínskym zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 2. 2017 08:11 Těstovinový salát s tofu a čínskym zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 2. 2017 08:10 Těstovinový salát s tofu a čínskym zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Pět cuketových pomazánek: Jednoduchá s česnekem, pikantní s mrkví a chilli nebo fantastický cuketový tatarák