Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Jikotka uvařila 14. 6. 2015 13:22 Těstovinový salát se zeleninou a sýrovou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou
Vyzkoušeli jsme velikonoční drchanice: Vláčné cukroví smažené v oleji chutná fantasticky a hotové je raz dva!
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes