Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
HankaPu uvařila 1. 7. 2009 13:28 Těstoviny s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Těstoviny s bazalkou Okomentovat
HankaPu uvařila 1. 7. 2009 13:25 Těstoviny s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Těstoviny s bazalkou Okomentovat
HankaPu uvařila 1. 7. 2009 13:22 Těstoviny s bazalkou 0 0 Zobrazit detail Těstoviny s bazalkou Okomentovat
Kynutý tvarohový koláč jako od maďarské babičky: Kapros-túrós lepény je výjimečný díky jedné zvláštní ingredienci v náplni