Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
savlinka uvařila 31. 3. 2016 13:58 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 18. 11. 2015 19:00 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 16. 1. 2013 14:29 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 17. 5. 2011 15:01 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Univerzální omáčka UHO bývala klasika školních jídelen. Díky snadným trikům bude chutnat božsky
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník