Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
savlinka uvařila 31. 3. 2016 13:58 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 18. 11. 2015 19:00 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 16. 1. 2013 14:29 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 17. 5. 2011 15:01 Těstoviny se zelím a salámem..je to šup-šup jídlo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
22 foto Jednu tvarůžkovou, prosím! Zmrzlinárna v Mimoni nabízí příchutě, co svět neviděl. Ta čabajková je jen pro odvážné
Ostré nudličky z vepřových palců.... " asi jinej gang " Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 rebeka 45 min