Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
Navštívili jsme restauraci Střídačka, kde naši hokejisté slavili loňské zlato: Zdejší burger za 359 Kč stojí za vyzkoušení
HankaPu uvařila 22. 8. 2022 07:47 Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové 0 0 Zobrazit detail Tondovo kuře Okomentovat
Jikotka uvařila 22. 1. 2013 13:37 Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Farář Miloš Szabo na Štědrý den vaří slovenskou kapustnici s houbami a zve k sobě domů ty, kteří by jinak byli sami
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit