Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
mika59 uvařila 30. 10. 2015 21:39 Treska na česnekovém másle a libečku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 10. 2015 21:39 Treska na česnekovém másle a libečku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé pohoštění z listového těsta naslano: Připravte snadné a efektní jednohubky, košíčky, tyčky, šneky i šátečky