Treska na česnekovém másle a libečku

mika59 Kuchařka: mika59

Doba přípravy: 15 minut 2 porce Ryby 1 názor

Suroviny

200 g filé z tresky
50 g másla
2 stroužky česneku
1 lžička sušeného libečku
sůl
pepř
kmín
olej na opečení
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Změklé máslo smícháme s rozetřeným česnekem a libečkem.

  2. Rybí filé potřeme bylinkovým máslem, solí, pepřem a necháme 15 minut odležet.

  3. Na pánvi s olejem maso zprudka opečeme, cca 3 minuty z každé strany. Podáváme se zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska na česnekovém másle a libečku

Tématické fráze: treska recept treska recepty treska obecná recept treska obecna recepty kapr na libečku treska na másle teska na česnekovém másle pstruh na česnekovém másle filé s libečkem file na libecku libeček recepty teska tmavá recepty s treskou rybi treska na masle rybí placičky s libečkem treska na másle recepty rybí filé s libečkem a česnekem recept kapr na libečku rybí filé s libečkem aljasska treska scesnekovym máslem