Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
1974andrea uvařila 5. 9. 2011 10:26 Treska se studenou hořčicovo vaječnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 5. 9. 2011 10:26 Treska se studenou hořčicovo vaječnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 5. 9. 2011 10:26 Treska se studenou hořčicovo vaječnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii
26 foto Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky