Jablečná přesnídávka s pudinkem: Báječná svačina pro malé i velké mlsaly, která dlouho vydrží a skvěle zvláční bábovku
Panýrung aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta podle normy ČSN: Jsou parádně vláčné a se švestkami a tvarohem chutnají božsky
Angel 666 uvařila 25. 6. 2014 20:38 Třešňové taštičky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 25. 6. 2014 20:37 Třešňové taštičky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 25. 6. 2014 20:37 Třešňové taštičky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 25. 6. 2014 20:37 Třešňové taštičky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kukuřičná žebírka aneb Corn ribs jsou hitem internetu. Důležité je správně nařezat kukuřici a dobře ji okořenit
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Kosmatice aneb Smažené pochoutky z květů černého bezu: Vynikající jsou ve sladké i slané verzi, třeba v sýrovém těstíčku