Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Taevita uvařila 19. 9. 2020 18:47 Trhací chlebík česneko-houbový (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina) 0 0 Zobrazit detail trhací chlebík po upečení Okomentovat
Taevita uvařila 19. 9. 2020 18:47 Trhací chlebík česneko-houbový (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina) 0 0 Zobrazit detail trhací chlebík na řezu Okomentovat
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská