Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Kaill uvařil 25. 6. 2024 05:56 Tvarohová pomazánka s dušenou mrkvičkou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaill uvařil 25. 6. 2024 05:56 Tvarohová pomazánka s dušenou mrkvičkou a vejci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Klasické české rizoto: Od toho italského se liší druhem rýže a způsobem přípravy, patří do něj zelenina i zbytky „co dům dal“