Krajové speciality: Zelná polévka couračka se dělávala jako postní, ale s uzeným nebo se slaninou chutná ještě lépe
7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Jaromira18 uvařila 13. 9. 2025 14:08 Tvarohové knedlíčky plněné švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 13. 9. 2025 14:08 Tvarohové knedlíčky plněné švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 13. 9. 2025 14:08 Tvarohové knedlíčky plněné švestkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Ludvík XVI. po čtyřech talířích polévky snědl celého bažanta! A Marie Antoinetta milovala oslí mléko