Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
mika59 uvařila 30. 9. 2017 15:56 Uzená krkovice pečená na hořčici a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 9. 2017 15:56 Uzená krkovice pečená na hořčici a česneku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Mírně sladké hanácké prstky z jednoduchého plundrového těsta tak voní máslem, že sníst jen jeden kousek nestačí!
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo