Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
isindy uvařila 16. 7. 2010 17:28 Uzená krkovička s česnekem, pórkem a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 16. 7. 2010 17:28 Uzená krkovička s česnekem, pórkem a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 16. 7. 2010 17:28 Uzená krkovička s česnekem, pórkem a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonale voňavý mátový sirup ze tří ingrediencí zvládne připravit i začátečník, když dodrží jednoduchý postup
19 foto V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný