Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Anna Kocikova uvařila 13. 11. 2023 15:39 Uzená vepřová kotleta na zelí s bramborem z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 11. 2023 15:39 Uzená vepřová kotleta na zelí s bramborem z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 11. 2023 15:39 Uzená vepřová kotleta na zelí s bramborem z pomalého hrnce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Japonský Nový rok: Zapomeňte na ovar a chlebíčky. Japonci začínají rok zdravě s pěti naplněnými krabičkami a těmito koláčky
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz