Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
BILKOVAI uvařila 12. 9. 2012 19:32 Uzené s netradiční houbovo-cuketovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 12. 9. 2012 19:31 Uzené s netradiční houbovo-cuketovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 12. 9. 2012 19:31 Uzené s netradiční houbovo-cuketovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí