Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
Bahula uvařila 17. 2. 2014 19:32 Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bahula uvařila 17. 2. 2014 19:32 Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ceny cukroví 2024: Maršálek má vyprodáno, cukrářka Mirka van Gils nabízí kilo za 2390 Kč, od amatérů seženete i za 800 Kč
Česnečka z termosky podle Ostravskeho Gastrošefa: Příprava zabere pár minut a polévka voní po klobáse i majoránce
Bramboračka patří mezi českou klasiku: Typickou vůni a chuť polévce dodají česnek, různé druhy hub i některé bylinky