Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Bibinka uvařila 10. 1. 2012 16:14 Uzený vývar se zeleninou a žampionama 0 0 Zobrazit detail Uzený vývar se zeleninou a žampionama Okomentovat
Bibinka uvařila 10. 1. 2012 16:14 Uzený vývar se zeleninou a žampionama 0 0 Zobrazit detail detail polévky... Okomentovat
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky