Jak uskladnit jablka na zimu klidně i v paneláku? Pevná a šťavnatá zůstanou, když dodržíte tento snadný postup
Vyrazili jsme do restaurace Asie z Ano, šéfe!: Česká čína stále frčí, zde už přes padesát let. Není divu, umí ji tu skvěle a za fajn cenu
Miquel uvařil 25. 7. 2015 14:22 Vajíčková pomazánka z čerstvého sýra 0 0 Zobrazit detail s pažitkou Okomentovat
p-e-t-r-a uvařila 28. 4. 2013 18:25 Vajíčková pomazánka z čerstvého sýra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chlebová placka z trouby: Na pita chleba, foccaciu nebo naan stačí jen několik ingrediencí, nejdůležitější je teplota pečení
Sedm rad na ten nejlepší domácí sulc: Maso je třeba dlouho vařit a sbírat pěnu, pevnou konzistenci zaručí správná doba chlazení
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar